söndag 23 juli 2017

Sommarlov 2017 Dag 30 - 32 Fredag- Söndag 21- 23/7

Varken hann eller orkade igår eller i förrgår.

Fredag: Vi tog det lugnt på Lubbträsk, väntade på Märta och Hannes som skulle komma på "arbetslunch" hos arbetsledaren Berit. Dagen var solig och riktigt varm och skön så länge man befann i solen.

På kvällen var det så varmt att jag besöker mig för att ta ett dopp. Vattnet var ganska kylslaget och dessutom fick jag vatten i örat men nu var det gjort. Kanske blir det årets enda dopp?







Igår, lördag åkte vi från Lubbträsk vid 9.30 ungefär och handlade som vanligt wienerbröd i Vilhelmina. Rasten blev i Hoting och sedan for vi till Östersund och Frösön. Där åt vi på hembygdsgården och for sedan via Oviken till Åsarna. Inga spår av Ongman  i Oviken.








Idag regnade det en stor del av vägen och i Älvros fanns inget kaffe klart. Det blev raka spåret genom Orsa finnmark och inte ens trollet i Noppikoski fick oss att stanna. Istället blev det mat hos faster Birgitta och Lennart (fast jag glömde ta kort på det). Solen dök upp igen i Ludvika och sedan åkte vi visa småvägar och Kungsör till Eskilstuna (Kvicksundsbron är avstängd). Väl hemma har vi rensat de 15 liter jordgubbar vi köpte på Sollerön. Nu ska det bli verkligt skönt att få sova!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar